Enostavno in udobno napolnite svoje naprave z zmogljivimi USB A+C polnilniki MODUL

V današnji poplavi mobilnih telefonov, pametnih ur, tabličnih računalnikov, športnih kamer, navigacijskih in ostalih elektronskih naprav je postalo njihovo polnjenje že povsem vsakodnevno rutinsko opravilo.

Hitro se nam nakopičijo razni adapterji, priključki, kabli, zato vam TEM ponuja preprosto rešitev – zmogljive USB polnilnike EM69. Oblikovani so kot 1-modularni element in se vgrajujejo enako kot navadna električna vtičnica MODUL.

USB polnilniki EM69, nameščeni na vaših delovnih mizah, v pisarnah ali kot samostojna »vtičnica« v stanovanju ali javnih prostorih, poskrbijo za večje udobje in zanesljivost polnjenja vaših elektronskih naprav. 

USB polnilniki so, kljub svoji majhnosti, zelo zmogljivi, zato boste enostavno in hitro napolnili svoje naprave prek kombiniranega A- in C-priključka. Njegova posebnost je najnovejša tehnologija »power delivery«, ki bistveno poveča zmogljivost polnjenja in doseže kar 20 W.

Polnilniki EM69 so opremljeni z dvema priključkoma za polnjenje (moči). Tako omogočata zmogljivo polnjenje dveh naprav hkrati. V primeru polnjenja 1 naprave se nazivna moč ohrani, pri polnjenju 2 naprav pa se izhodna moč porazdeli.

USB polnilniki v 1M velikosti – različne možnosti vgradnje in kombiniranja z elementi

Na voljo so v velikosti 1 modula, zato jih lahko zelo enostavno kombinirate z modularnimi stikali, vtičnicami in ostalimi funkcijskimi elementi MODUL. Tako lahko združite več funkcionalnosti na enem mestu in ustvarite unikatne kombinacije, prilagojene vašim željam in potrebam.
Tehnična navodila za vezavo in uporabo novih USB polnilnikov so na voljo tukaj.

Širok barvni izbor USB polnilnikov

Z dosegljivostjo v šestih barvah je poskrbljeno tudi za estetski videz in prilagodljivost USB polnilnikov Modul vašemu okusu, željam in določenemu interierju.
Tako lahko izberete USB polnilnike v vaši najljubši barvi:

  • beli,
  • mat beli,
  • bež,
  • srebrni,
  • črni,
  • in antracitu.

USB polnilnike lahko tako preprosto vkomponirate v atmosfero vaših poslovnih, javnih ali zasebnih prostorov, z izbranimi dekorativnimi okvirji EDGE, PURE, SOFT ali LINE pa boste dosegli moderen izgled in na prefinjen način obogatili vaše bivalne ali delovne prostore.

USB polnilnike lahko tako preprosto vkomponirate v atmosfero vaših poslovnih, javnih ali zasebnih prostorov, z izbranimi dekorativnimi okvirji Edge, Pure, Soft ali Line pa boste dosegli moderen izgled in na prefinjen način obogatili vaše bivalne ali delovne prostore.

Več pa preverite v generalnem katalogu.