Enostavno in udobno napolnite svoje naprave z zmogljivimi USB polnilniki MODUL

V današnji poplavi mobilnih telefonov, pametnih ur, tabličnih računalnikov, športnih kamer, navigacijskih in ostalih elektronskih naprav je postalo njihovo polnjenje že povsem vsakodnevno rutinsko opravilo.

Hitro se nam nakopičijo razni adapterji, priključki, kabli, zato vam TEM ponuja preprosto rešitev – zmogljiva USB polnilnika EM67 in EM68. Oblikovana sta kot 1-modularni element in se vgrajujeta enako kot navadna električna vtičnica Modul.

USB polnilnika EM67 in EM68, nameščena na vaših delovnih mizah, v pisarnah ali kot samostojna »vtičnica« v stanovanju ali javnih prostorih, poskrbita za večje udobje in zanesljivost polnjenja vaših elektronskih naprav. 

USB polnilnika sta, kljub svoji majhnosti, zelo zmogljiva, zato boste enostavno in hitro napolnili svoje naprave prek dvojnega standardnega A-priključka (EM67) ali kombiniranega A- in novejšega C-priključka (EM68). 

Oba polnilnika EM67 in EM68 sta opremljena z dvema priključkoma za polnjenje (moči 2,4 A in 3,0 A). Tako omogočata zmogljivo polnjenje dveh naprav hkrati. V primeru polnjenja 1 naprave se nazivna moč ohrani, pri polnjenju 2 naprav pa se izhodna moč porazdeli.

USB polnilniki v 1M velikosti – različne možnosti vgradnje in kombiniranja z elementi

Na voljo so v velikosti 1 modula, zato jih lahko zelo enostavno kombinirate z modularnimi stikali, vtičnicami in ostalimi funkcijskimi elementi MODUL. Tako lahko združite več funkcionalnosti na enem mestu in ustvarite unikatne kombinacije, prilagojene vašim željam in potrebam.
Tehnična navodila za vezavo in uporabo novih USB polnilnikov so na voljo tukaj.

Vtičnice MODUL Antracit

Širok barvni izbor USB polnilnikov

Z dosegljivostjo v petih barvah je poskrbljeno tudi za estetski videz in prilagodljivost USB polnilnikov Modul vašemu okusu, željam in določenemu interierju.
Tako lahko izberete USB polnilnike v vaši najljubši barvi:

  • beli,
  • bež,
  • srebrni,
  • črni,
  • in antracitu.

USB polnilnike lahko tako preprosto vkomponirate v atmosfero vaših poslovnih, javnih ali zasebnih prostorov, z izbranimi dekorativnimi okvirji Pure, Soft ali Line pa boste dosegli moderen izgled in na prefinjen način obogatili vaše bivalne ali delovne prostore.

Več o ostali ponudbi modularnih stikal in vtičnic MODUL pa preverite na www.tem.si.