Modul EDGE

Nova prestižna linija MODUL EDGE nudi posebno čutno in vizualno izkušnjo kot nikoli doslej. Si upate?

Prestižni materiali

Po zaslugi impresivne obdelave aluminij zasije v novi luči – kovinskih dekorativnih okvirjih EDGE. V treh barvnih izkušnjah, vrednih pozornosti: srebrni, zlati, antracitu.

Čistost stekla dovoli svetlobi, da se poigra in manifestira v novih steklenih dekorativnih okvirjih EDGE. Kontrastni barvi, črna in bela, zadovoljita še tako prefinjen okus.

Drznost pin stikal

»Pin« preklopna stikala v 4 različnih barvah tvorijo inovativno in edinstveno izkušnjo. Sozvočje »pinov« v štirih barvnih esencah s kovinskimi in steklenimi okvirji EDGE ustvarja edinstven prefinjen videz.

Minimalizem ali retro?

Z EDGE-m se boste lahko prilagodili tako sodobnemu minimalističnemu dizajnu kot bogatemu retro stilu, izpolnil pa bo tudi najzahtevnejša pričakovanja novogradenj in prenov.

Namenjen je uporabi s preklopnimi stikali-pini, hkrati pa omogoča kombiniranje z vsemi obstoječimi modularnimi elementi MODUL.

Modularna zasnova

BARVE

Poljubno združujte barve pin stikal in okvirjev ter ustvarite edinstvene kombinacije, ki bodo v popolnosti ugajale vaši viziji estetskega bivanja.

MATERIALI

Umirjena eleganca stekla ali drznost kovine? Poskrbeli smo, da oboje izgleda vrhunsko, zato napačnih odločitev ni.

KOMBINACIJA

Modularna zasnova stikala omogoča poljubno menjavo okvirja, zato boste lahko stikala vedno prilagodili vašemu želenemu slogu in notranji opremi.

Bodi drzen, preklopi na EDGE

Dobrodošli v svetu, kjer se nostalgični šarm staplja z brezčasno prefinjenostjo sodobnega minimalizma.